Go to top

Orthodontie Kinderen

Wist je dat één op de drie kinderen tegenwoordig een beugel heeft? Je krijgt een beugel omdat je tanden scheef staan, je gebit niet goed past of als je kaken niet goed groeien, zodat je daarna goed kunt kauwen, bijten èn een mooie lach hebt! Met een goed passend en mooi gebit zul je in de toekomst de minste problemen krijgen en kan je zelfverzekerd de wereld aan!

Onze praktijken in Vlaardingen en Maassluis kenmerken zich door een gezellige sfeer. Daar doen wij dan ook ons uiterste best voor. We vinden het namelijk heel belangrijk dat je je bij ons thuis voelt. Wij vinden niet alleen het einddoel, maar ook de weg er naar toe belangrijk.

Onze behandelfilosofie is er op gericht om het trekken van kiezen te voorkomen en je behandeling zo kort mogelijk te laten duren. Daar hebben wij in onze praktijk speciale technieken voor. Alleen hierom al kiezen veel kinderen voor onze praktijk. En mochten de omstandigheden tijdens de behandeling veranderen dan wordt er met jou en je ouders of verzorgers overlegd over de aanpassing van je behandeling. Je mag ons altijd vragen stellen over je behandeling, dus als je wat wil weten vraag het ons dan! Je ouders zijn overigens altijd welkom bij je behandeling en mogen meekijken als je dat fijn vindt.

Wij ontwerpen voor jou een individuele behandeling met oog voor detail en luisteren ook goed naar jouw wensen. In onze praktijk valt namelijk veel te kiezen!

Een beugelbehandeling is samenwerken. Daarom zullen wij jou en je ouders of verzorgers betrekken bij de behandeling en inzicht geven in de voortgang. Als we goed samenwerken dan duren de meeste behandelingen bij ons niet langer dan 1 ½ jaar!

Klik ook eens even op onze praktijkfilm Vlaardingen of Maassluis om een indruk te krijgen van onze praktijken. Het is ook leuk om op films of op “wat heb ik / wat krijg ik” te klikken, dan zie je allemaal leuke en interessante filmpjes over beugels.