Go to top

Over ons teamR. N. ( Rens ) van Zanden - praktijkeigenaar
Opleiding tot tandarts: Rijks Universiteit Utrecht ( R.U.U.)
Opleiding tot orthodontist: L’Université de Bordeaux III, Bordeaux, Frankrijk - en Academisch Centrum
Tandheelkunde Amsterdam ( A.C.T.A. )
Lingualdontist: gespecialiseerd in Linguale Orthodontie sinds 1998

J.P.H.J.A. ( Jim ) Souren
Opleiding tot tandarts: Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ( A.C.T.A. )
Opleiding tot orthodontist: Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam ( A.C.T.A. )

E.L. ( Ernst ) van Broek
Opleiding Mondzorgkunde Amsterdam
Opleiding orthodontie: Advanced Academic and Clinical Progressive Orthodontics.

Als je orthodontist ( beugeltandarts ) wilt worden moet je eerst tandarts zijn. Om tandarts te worden volg je de studie tandheelkunde aan de universiteit. Deze opleiding duurt 6 jaar. Daarna volg je de specialisatie tot orthodontist, een extra studie van 4 jaar ( voltijds ). Orthodontisten hebben dus 10 jaar gestudeerd. Een orthodontist heeft dus niet alleen veel verstand van en ervaring met beugelbehandelingen, maar heeft ook een zeer uitgebreide tandheelkundige kennis. Voor het beste en snelste resultaat kun je daarom het beste naar een orthodontist gaan.

Rapportcijfer 8+:  Uit onafhankelijk praktijkonderzoek ( een onderdeel van ISO-certificering ) blijkt dat onze patiënten bijzonder tevreden zijn over hun orthodontische behandeling, de technische uitvoering ervan, over de verstrekte informatie  en de organisatie van de praktijk. Wij kregen een ruime 8 als eindcijfer.

Ons team
Naast de specialisten werken er natuurlijk nog veel meer mensen bij ons in de praktijk. Zo hebben wij speciaal opgeleide mensen voor bij de balie / receptie, in de kliniek, de backoffice en administratie.